Šta je Speed Dating i Company Fair?

Speed Dating predstavlja jedinstvenu priliku da kroz kratke intervjue predstaviš sebe u najboljem svetlu vodećim kompanijama u našem regionu. Kroz pet minuta razgovora sa predstavnicima kompanija učesnica imate šansu da predstavite svoje sposobnosti, originalnost i snalažljivost.

Kompanije će biti podeljene u dve grupe, a učesnici će biti u prilici da rangiraju kompanije kojima žele da se predstave. Ove godine Speed Dating se odvija u tri sesije.

Speed Dating se održava trećeg dana projekta (12. marta) i na ovom delu projekta učestvuju sve kompanije (zlatni, srebrni i bronzani partneri). Samim učešćem stičete i iskustvo kako se ponašati na intervjuu sa budući posao i ostvariti značajne kontakte, stoga iskoristite priliku da sebe dobro pripremite!

Company Fair – mini sajam “zapošljavanja” održava se prva dva dana projekta i otvoren je za sve studente koji mogu da se obaveste o svemu kao i da ostave svoj CV i popričaju sa nekim od predstavnika kompanija. Company Fair vam pruža jedinstevnu priliku da vodite manje formalne razgovore sa predstavnicima kompanija učesnica, na taj način saznate sve što vas interesuje, ali i dobijete priliku za posao. Ovo je jedini deo projekta za koji nije potrebna prijava.
Pokažite entuzijazam i mladalački duh potkrepljen profesionalnošću i dobićete poziv!