Šabački letnji festival

Šabački letnji festival je muzička manifestacija koja se tradicionalno održava na Šabačkoj tvrđavi svakog leta još od 2003. godine i okuplja brojne poznate pop-rock-punk bendove i DJ-eve iz Srbije i regiona. Održaće se od 28. do 30.jula pod sloganom OAZA. Oaza pozitivne energije, muzike, kulture i dobre atmosfere ugostiće neka od najznačajnijih imena domaće, regionalne i svetske muzičke scene.

Organizator ovogodišnjeg Šabačkog letnjeg festivala  je Mikser House,  jedinstveni kreativni centar Beograda koji je tokom pet godina svog postojanja ugostio više od million ljudi. Pored bogatog muzičkog programa koji će se odvijati na dve bine, posetioci će imati priliku da uživaju i u art zoni, gastro zoni, teatru, ali i mnogobrojnim pratećim aktivnostima.

Cena ulaznice za jedan dan iznosi 450 dinara, dok komplet ulaznica za sva tri dana iznosi 1.100 dinara.

Izvođači koji će obeležiti ovogodišnji ŠLF su: Goblini, Darko Rundek, Urban&4, Mostar Sevdah, Reunion, E-Play, Grupa Babe, Bjesovi, Psihomodo Pop, Kal, Random, Stereo Banana, Larska, Viva Vops.

Na Tvrdjava stage-u će nastupati neki od najtraženijih techo/house/DJ- eva današnjice:  Magdalena, Funkerman, Lehar, Marcus Worgull,  Nikola Vemić, Dejan Milićević, DJ Sale, Goran Starčević, Ivan Janjić, Laura 2000, Soul Mark, Subgenetics I After Affair.