NAJBOLJI BESPLATNI ONLINE KURSEVI NA COURSERA

U današnje vreme je skoro sve dostupno i nalazi se gotovo na dohvat ruke. Da li je to možda razlog što smo postali malčice lenji i sve manje istražujemo? Ako u Vama idalje postoji istrajnost i spremnost da posvetite određeno vreme učenju, cuorseri je pravi izbor.

Stanford, Harvard, Oxford. Prestižni fakulteti, složićete se. Izuzetna je prilika biti deo kursa koji baš oni organizuju, što je upravo jedna od mogućnosti koje sajt courseri pruža.

Kursevi su interaktivni, a na kraju istog moguće je dobiti i sertifikat. Postoji širok dijapazon oblasti koje pokrivaju od muzike, medicine, matematike do psihologije, ekonomije, informatike i sličnog. U daljem tekstu izdvojićemo neke od najbolje ocenjenih.

Algoritmi, prvi deo

Kurs obuhvata strukture podataka, traženje kao i sortiranje algoritama. Naglasak je na aplikacijama u javi. Odličan je za buduće programere i predstavlja dobru osnovu za nadogradnju znanja.

Uvod u osnove javnog nastupa 

Mikrofon, gomila ljudi, svi me gledaju. Šta ako kažem nešto  pogrešno? Ako je ovo Vaša asocijacija na javni nastup, kurs je odličan za Vas. Ako sa druge strane nije, opet je kurs odličan za Vas. Razlog tome je što uvek postoji prostor za napredak u komunikaciji.
Fokus kursa je na razumijevanju osnova diskusije, retorici i savladavanju strahova.

Medicinska neuronauka

Zašto si uradio/la to? Ponekad je tako teško razumeti nečije ponašanje. Čovek je kompleksno biće. Samo da bi se rodio zdrav potrebno je toliko stvari da se odigra po planu. Centralni nervni sistem, šaljući senzomotorne signale, igra važnu ulogu u formiranju emocija i razmišljanju. Usmeren na dublje razumevanje njegovog funkcionisanja, ovaj kurs otkriva mnoge nedoumice koje smo imali.

Kurs o konjima

Možda ne toliko u našoj zemlji, ali u svetu izuzetno posećen kurs. Interesantan kako i onima koji se bave menadžmentom u ovoj oblasti, tako i ljubiteljima ovih prelepih životinja. Savremene metode i prakse organizovanja i aspekti vlasništva konja su oblasti koje se obrađuju na kursu.