Sa ponosom možemo reći da je naša lokalna grupa dobila tu čast da po prvi put organizuje projekat pod nazivom „Be a Project Manager For 5 Days“, koji će se održati od 2. do 8. marta 2020. godine u Beogradu!

Dvadeset studenata iz različitih delova Evrope imaće priliku da se upozna sa srpskom kulturom, stvori nova poznanstva, ali i da stekne nova znanja i iskustvo.

Zamišljeno je da naši participanti za 5 dana prođu kroz edukativni proces iz oblasti iniciranja, planiranja, realizacije, kontrole, praćenja i zatvaranja i da kroz ceo projekat osete kako je to “biti u cipelama jednog Project Manager-a“. To znanje će im preneti predavači projekta kroz panel diskusije, radionice, networking, kao i takmičenje koje treba da sumira i zaokruži njihovo znanje stečeno za tih 5 dana.

Kako je ESTIEM organizacija takva da se na Beogradskom univerzitetu upravo ističe po svojim projektima, i kako smatramo da je projektni menadžment nezamenljiv u današnjoj sferi poslovanja, sigurni smo da je projekat Be A Project Manager For 5 Days jedna puzla koja nedostaje ovoj velikoj slagalici kako bi bila kompletna.

Organizacioni tim sprema mnoštvo iznenađenja koja će upotpuniti sam događaj, i kroz brojne zabavne i noćne aktivnosti stvoriti želju učesnicima da ponovo posete Beograd. Tim je uveliko krenuo sa radom kako bi uspeo da pomeri granice internacionalnih projekata i omogući učesnicima putovanje koje će pamtiti!