Sa zadovoljstvom želimo da vam saopštimo da je projekat “Be a Project Manager for 5 Days” ugovorio saradnju sa čak tri institucije, Gnezdo, SKIP Centar i hostel “Beograđanka”.

 

SKIP Centar (Srpsko-Korejski Informatičko Pristupni Centar), otvoren u okviru Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, je prvi centar svoje vrste u Srbiji. Ovaj centar je još jedan pokazatelj dugogodišnje saradnje između naše države i Republike Koreje. Njihove usluge su namenjene svima, od pojedinca, preko start-upova do državnih službenika, i pružaju priliku da se tehnološka pismenost podigne na viši nivo. Osnovni cilj je upravo to, proširivanje znanja i iskustva u oblastima informaciono-komunikacionih tehnologija, kao i da korisnicima pruži mogućnost korišćenja najnovijih tehnologija koje se nalaze u njihovim prostorijama. Priliku da posete njihove prostorije dobili su i participanti ovog projekta, baš iz razloga što će se u njihovima salama održati radionice od 3.3. do 5.3. i zato želimo da SKIP Centru iskažemo veliku zahvalnost na ukazanom poverenju!

Gnezdo je organizacija podržana od strane Kancelarije za mlade i teži da omogući omladini raznovrsne prilike za usavršavanje i lični razvoj. Kroz održavanje radionica koje pokrivaju teme od programiranje, preko novinarstva do preduzetništva, Gnezdo održava svestranost kod mladih, i pruža priliku da se na nekonvencionalan način šire i detaljnije edukuju. Naša saradnja sa organizacijom Gnezdo će se ostvariti 7.3, jer će upravo u njihovim prostorijama biti održano rešavanje studije slučaja u sklopu projekta, I ovim putem bismo želeli da im kažemo jedno veliko Hvala!

Naposletku, prostorije u kojima će participant imati priliku da provode svoje slobodno vreme i da se odmore, nalaze se u sklopu hostela “Beogradjanka”, koji će im biti glavna luka prilikom boravka u Beogradu, u periodu trajanja projekta.

 

Još jednom, veliko hvala Gnezdu, SKIP Centru i hostelu “Beogradjanka” na ukazanom poverenju. Nadamo se da je ovo početak jedne uspešne i dugoročne saradnje!