Dana 11.10.2020. godine održana je 14. po redu jesenja polugodišnja skupština. Kako tradicija nalaže, osim aktivnosti o kojima ćete uskoro saznati nešto više, članovi organizacije su glasali za novi izvršni odbor. Svi kandidovani su imali priliku da predstave svoju viziju i ciljeve, nakon čega je usledilo glasanje.

Članovi izvršnog odbora koji će predstojeće godine voditi našu zelenu organizaciju su:

  • Mihailo Šajkunić – predsednik organizacije
  • Nikola Jovanović – potpredsednik i Local Responsible
  • Sofija Jovanović – potpredsednik za aktivnosti
  • Ksenija Radović – potpredsednik za ljudske resurse
  • Sanja Vujić – potpredsednik za odnose sa javnošću
  • Katarina Tančić – potpredsednik za korporativne odnose
  • Stefan Lazarević – potpredsednik za finansije

Mihailo Šajkunić je protekle godine bio deo izvršnog odbora organizacije kao potpredsednik za aktivnosti. Svoje članstvo je započeo kao član tima za odnose sa predavačima na projektu Case Study Show. Zatim je bio koordinator tima iste funkcije na internacionalnom projektu EUROPE3D, a takođe i deo projekta Vision, ponovo pri funkciji AR. Prošle godine je bio uključen i u rad komiteta za aktivnosti tako što je bio koordinator ESTIEM prodavnice.

Nikola Jovanović je svoje angažovanje u ESTIEM-u započeo projektom Lean Six Sigma, gde je bio volonter 2018. godine. Zatim je bio član tima za ljudske resurse na projektu Vision Data Science. Potom je bio koordinator tima za ljudske resurse na projektu Be a Project Manager for 5 days powered by Delhaize. Takođe je bio aktivan i na centrali. Prisustvovao je na Online Balkan ReCoM-u, a zatim je bio i deo Local Responsible Forum-a kao i Council Meetinga. Na projektu Summer Academy je bio PR responsible, a tako postao i deo Personal Development Department-a. Ostvario se i kao član ESTIEM Magazina na centrali, gde je član dizajn tima.

Sofija Jovanović je članstvom na projektu Budi Coolturan 2018, kao deo tima za logistiku, započela svoje iskustvo u organizaciji. Na istoj funciji ubrzo postaje koordinator na projektu Akademija Modernog Menadžmenta. Sledeće godine je takođe bila koordinator tima za logistiku na projektu Be a Project Manager for 5 days powered by Delhaize. Takođe, vodila je i interni projekat Green Middle u maju ove godine.

Ksenija Radović je svoj put započela u komitetu za razvoj i edukaciju. Potom je bila član tima za ljudske resurse na projektu Case Study Show 2019, a ubrzo i na istoj funkciji na projektu Dani Sporta 2019. Ovu godinu joj je obeležila pozicija lidera komiteta za ljudske resurse. Takođe je bila volonter na Vision-u, bila deo strateškog događaja na centrali “Balkan Board Trening Event”, postala PL Green Starter-a, radila na centrali u timu za „Be X in X Days“ i bila PL prvog online turnira društvenih igara.

Sanja Vujić je otpočela svoju ESTIEM karijeru kao član tima za Marketing&PR na projektu Akademija Modernog Menadžmenta. Ubrzo se prijavila za lidersku poziciju, koordinatora tima za Marketing&PR na projektu Fitpass Dani Sporta 2019. Ove godine je vodila finansije na projektu Be a Project Manager for 5 days powered by Delhaize i bila deo organizacije projekta Green Middle.

Katarina Tančić je svoju ESTIEM karijeru započela projektom Case Study Show 2019, kao član tima za korporativne odnose. Ubrzo se oprobala i u dizajnu na projektu Fitpass Dani Sporta. Na liderskoj poziciji je imala iskustvo na projektu Be a Project Manager for 5 days powered by Delhaize kao koordinator tima za akademske odnose. Potom je učestvovala i na internom projektu Green Middle. Svoju karijeru zaokružila je pozicijom koordinatora projekta Budi Coolturan koji će se održati tokom predstojećih dana.

Stefan Lazarević je u ESTIEM ušao 2018. godine i odmah po ulasku u organizaciju, prijavio se na projekat Lean Six Sigma Green Belt Training Event kao volonter. Zatim je predstavljao našu lokalnu grupu na takmičenju T.I.M.E.S Semi-final Lyon. Prvi lokalni projekat na kome je učestvovao bio je Case Study Show gde je bio član tima za logistiku. Potom je bio koordinator za finansije na Fitpass Danima Sporta, a ubrzo i koordinator tima za logistiku na kolaboraciji projekata Case Study Show i Akademija Modernog Menadžmenta.

Čestitamo našim novopečenim članovima izvršnog odbora i želimo im mnogo sreće u predstojećoj godini. Verujemo da će njihovim vođenjem naša organizacija nastaviti da igra na najvišem nivou.