Milan Đorđević

Predsednik ESTIEM LG Beograd, 2011/12

Ja u ESTIEM-u?
Entuzijasta, večiti sanjar i borac. I tako pet godina ESTIEM-ovanja, igranja na najvišem nivou, putovanja, pravih prijateljstava, lokalnih i međunarodnih. Odvažili smo se da organizujemo evropski ESTIEM Council Meeting iako su nas svi upozoravali da nećemo uspeti. Sopstvenom snagom, voljom i tvrdoglavošću uspeli smo to, ali i mnogo više.
 
Ja sada?
Entuzijasta, večiti sanjar i borac. Možda još i više nakon ESTIEM-a. Svaku prepreku je lakše savladati, svaki projekat lakše dovesti do uspešnog kraja. Evropa nije skupina država, već velika metropola prepuna drugara. Studentski dani iza mene najlepše uspomene koje posedujem, godine u toku kojih sam naučio kako uvek zakoračiti korak dalje. Bez ESTIEM-a, bez izazova, bez međunarodnog iskustva i bez strpljenja koje sam stekao, današnju poziciju ‘Head of Connectivity Operations’ u okviru Infobip mobilnih plaćanja ne bih mogao da obavljam, da napredujem u okviru nje i da uspešno koordiniram dva tima.

Marko Branković

Koordinator tima za logistiku Council Meeting Belgrade 2012.

U ESTIEM-u sam proveo dugi niz godina. Vukao se po dosta projekata ponajviše u logistici. Prošao sam i sito i rešeto. Naučio dosta i upoznao fantastične ljude. Trenutno sam zaposlen kao SAP konsultant.

Nina Đoković

Local Responsible i potpredsednik, 2012/13
Project Leader Case Study Show 2013/14

ESTIEM je definitivno najlepši deo mog studiranja. Kao član ove organizacije za 5 godina sam prošla sve funkcije od timstera do Nadzornog Odbora, proputovala veći deo Evrope i upoznala neverovatno zanimljive i veoma inspirativne ljude. To iskustvo me je dovelo do američke HULT biznis škole gde se zbog svog iskustva u ESTIEMu trenutno nalazim među dekanovih 30 izabranih najperspektivnijih studenata i zbog čega sam uspela da dobijem značajne stipendije koje su mi omogućile život u Londonu. Pored toga, IT project manager sam u kompaniji Null-Object gde sam, ponovo, zbog svog iskustva u ESTIEMu, odmah zauzela middle management poziciju.