FitPass: Trenirajte gde želite, šta želite i kada vi to želite!

Jedna kartica. Jedna članarina.

fitpass 1

FitPass je jedinstveni koncept vežbanja na teritoriji Srbije koji omogućava treniranje sa jednom karticom u više od 650 različitih sportskih objekata i to samo po ceni jedne mesečne članarine. Pored teretana, u ponudi imate i preko 60 ostalih, jednako popularnih sportskih disciplina (bazen, pilates, joga, karate, mačevanje, odbojka, rukomet, parkur i ostale). FitPass sistem obuhvata više od 30 gradova širom Srbije (Beograd, Novi Sad, Aranđelovac, Vranje, Čačak, Inđija, Jagodina, Kikinda, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Loznica, Senta, Niš, Pančevo, Šabac, Prokuplje, Smederevo, Sremska Mitrovica, Kovačica, Varvarin, Ćuprija, Subotica, Knjaževac, Vršac, Zrenjanin, Valjevo, Paraćin, Zaječar, Užice, Sombor). FitPass grupacija je svoje poslovanje proširila i na teritoriju Bosne i Hercegovine i Gruzije, dok se aktivno radi i na proširenju poslovanja na teritorije Rumunije, Grčke i Maroka. Tako je FitPass postao sinonim za sportski način života svakog profesionalnog sportiste i rekreativca koji može da trenira omiljenu sportsku disciplinu u objektu koji njemu odgovara, u zavisnosti od toga gde radi ili živi.

Fitpass je takođe mislio na studente i tako došao na ideju FitPass Student kartice, sa kojom studenti u Beogradu i Novom Sadu mogu da treniraju blizu svojih fakulteta, domova i čitaonica i na taj način ne izostave trening u svom gustom rasporedu. O benefitima redovne fizičke aktivnosti i njenom uticaju na pamćenje možete pročitati više u sledećem članku: https://blog.fitpass.rs/2020/09/09/kako-redovno-vezbanje-utice-na-poboljsanje-pamcenja/ , a više o saradnji FtiPass-a i studenata ćete moći da čujete u intervjuu na instagram stranici @estiemlgbelgrade.

Sa FitPass karticom stičete pravo na popuste u restoranima zdrave hrane, kao i na usluge poput masaža, wellness programa, specijalizovanih lekarskih pregleda, kupovinu suplemenata i fitnes opreme postajući tako član FitPass kluba.

Za dodatna pitanja i nedoumice možete se informisati na sajtu www.fitpass.rs , a na raspolaganju je i adresa FitPass kontakt centra koji će u najkraćem roku pružiti tražene odgovore: kontakt@fitpass.rs

 

fitpass 2