Velika nam je čast da konačno saopštimo da će projekat Be a Project Manager for 5 Days powered by Delhaize biti podržan od strane kompanije IKEA, kao zlatni partner projekta koji počinje za manje od nedelju dana.

IKEA je najpoznatiji švedski proizvodjač nameštaja i opreme za domaćinstvo. Činjenica da IKEA na svakih deset sekundi proda policu “Billy” koja je njihov najpopularniji proizvod i da je 2012. godine Ikeine prodavnice posetilo 596 miliona ljudi, dovoljno govori o njenoj dominaciji na svetskom tržištu. Ikeina kultura se zasniva na zajedništvu, vođstvu ličnim primerom i brizi za ljude i planetu, ona je lider ne samo među kompanijama koje se bave proizvodnjom nameštaja, već i kao kompanija koja čvrsto veruje u vrednosti koje gaji i ulaže veliki rad i trud da ih i implementira.

Na naše veliko zadovoljstvo, ljudi iz Ikee će podržati naš projekat tako što će našim participantima preneti svoje vrednosti i iskustva na networking brunch-u, gde će se Estiemovci iz cele Evrope bolje upoznati sa ovim velikim gigantom, ali i on sa nama. Kako je Ikea poznata po dobroj poslovnoj strategiji i taktici, zadaće zanimljivu studiju slučaja koju će participanti rešavati, i zasigurno mnogo naučiti iz iste.

Ovim putem želimo još jednom da se zahvalimo kompaniji IKEA. Radujemo se budućoj saradnji i druženju!

Jednom prilikom je Ingvar Kamprad, osnivač komapnije IKEA, izjavio “Vreme je naš najbitniji resurs. Toliko toga se može učiniti za samo deset minuta. Deset minuta, jednom kad prođu, nestaju zauvek”. Potrudićemo se da iskoristimo svaki minut ove saradnje i sa nestrpljenjem iščekujemo 02. mart!