Članovi komiteta za odnose sa kompanijama, imali su priliku da posete kompaniju Mainstream, uvere se kako je to raditi u poslovnom okruženju i učestvuju na radionici koju je ista spremila za njih.


Mainstream je vodeća kompanija u regionu za pružanje enterprise cloud, managed hosting i drugih usluga iz domena IT infrastrukture. Prepoznati su po stručnosti u pružanju naprednih servisa za kompanije koje počinju sa procesom digitalne transformacije, kao i tradicionalne kompanije koje žele da transformišu svoj IT u cilju povećanja efikasnosti i optimizacije korišćenja IT infrastrukture.

Na treningu je istaknut značaj postavljanja pravih pitanja kompanijama, pravog redosleda koraka u prodaji, kao i važnost istrajnosti u zvanju partnera. Naši članovi su mogli da nauče kada je najbolje pozvati kompanije, kako da reaguju na odbijanja, kako da zatvore prodaju i slično.

Sigurno da je ovo iskustvo bilo veoma korisno za sve prisutne i da su akteri unapredili postojeće veštine i naučili nove, koje će moći da primenjuju u svom radu u našoj organizaciji, ali i dalje u karijeri.

A kako je stvarno bilo, najbolje može da opiše koordinator komiteta za odnose sa kompanijama, Duška Aranbašić, koja je prisustvovala radionici:

„Uvek je osvežavajuće čuti novosti o prodaji i fenomenalne smernice koje smo dobili od našeg dugogodišnjeg partnera Mainstream-a. Zaista smo ponosni što pored partnerstva, brinu i o našoj edukaciji i drže nam korisne treninge!“

Još jednom se zahvaljujemo Mainstream-u na održanom treningu i obilasku kompanije i nadamo se uspešnoj saradnji i u budućnosti.