Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd predstavlja novi interni projekat, Summer Break powered by FitPass. Ovaj projekat nastao je sa ciljem da kroz raznolike aktivnosti studentima, koji su članovi studentskih organizacija, pruži mogućnost da steknu nova znanja, upoznaju nove ljude i prošire svoje vidike. Projekat će se održati u periodu od 1. do 4. oktobra, kada će se preko 100 studenata okupiti na lokaciji van Beograda i imati priliku da zajedno načine prvi korak ka spajanju studentskih organizacija i zajedničkom kreiranju vrednosti koje prevazilaze svaku organizaciju pojedinačno. Napominjemo da ESTIEM LG Beograd prati epidemiološku situaciju na teritoriji naše zemlje, te da će nastojati da se projekat realizuje u skladu sa svim propisanim merama vezanim za prevenciju širenja virusa COVID-19.

Projekat Summer Break powered by FitPass za mene predstavlja novu vrednost, koja do sada nije viđena, kako u našoj organizaciji, tako i na celom fakultetu.
Veliku čast mi predstavlja što je naša organizacija, naš organizacioni tim, inicijator te saradnje.
Summer Break nam svima moze doneti mnogo dobrih stvari, kvalitetnu saradnju, zajedničke projekte, kao i mnoštvo lepih uspomena sa njegove same realizacije.” – Jovana Rajić, koordinator projekta

Summer Break powered by FitPass sadrži tri ključne dimenzije. Prva dimenzija odnosi se na zbilžavanje članova različitih studentskih organizacija, kako interno tako i eksterno što će doprineti budućem razvoju i saradnji svih studentskih organizacija. Edukacija predstavlja drugu dimenziju koja podrazumeva ostvarivanje kontakta sa predstavnicima kompanija. Učesnici projekta dobiće priliku da od predstavnika kompanija dobiju informacije o svom potencijalnom radnom mestu, da se sa njima upoznaju i zbliže u neformalnoj atmosferi. Treća dimenzija podrazumeva humanitarno-sportski turnir koji će projektu dati zabavno-takmičarski pečat.

Pitali smo članove organizacionog tima šta ovaj projekat pruža studentima i zašto bi trebalo da budete jedan od učesnika ovogodišnjeg Summer Break-a. Odgovore možete naći priložene ispod.