Velika nam je čast što možemo da vas obavestimo da je naša Lokalna grupa izabrana, od strane centralnog Izvršnog odbora, da organizuje Regional Coordination Forum u Beogradu!

RC Forum je strateški događaj ESTIEM-a, koji okuplja trenutne i buduće regionalne koordinatore kako bi radili na razvijanju regija u našoj organizaciji i izvršili pripremu za narednu generaciju RC-eva. Naša Lokalna grupa će imati priliku da u septembru ugosti sve trenutne i buduće regionalne koordinatore koji imaju pozicije lidera na centrali, kao i Members Committee lidera i Board Responsible-a centralnog Izvršnog odbora.

Kako je ovo događaj od velike važnosti za reputaciju naše Lokalne grupe u celoj ESTIEM mreži, Izvršni odbor je doneo odluku da i lideri ovog projekta budu upravo oni koji predstavljaju oličenje naših vrednosti i koji će na najbolji način prikazati centrali šta znači da Lokalna grupa Beograd igra na najvišem nivou!

Lideri komiteta naše Lokalne grupe su dobili čast, zadovoljstvo, ali i obavezu da organizuju ovaj događaj na najvišem nivou. Budući da je ovo objavljeno neposredno pred poslednju epizodu serije Game of Thrones, vođeni tim momentumom, oni su predstavljeni na sledeći način:

Na zajedničkom sastanku lidera komiteta i Izvršnog odbora naše organizacije, anonimnim glasanjem izabran je koordinator projekta, kao i članovi borda koji su odgovorni za isti.

Šta mislite, ko će zauzeti presto?

Mi smo odlučili da vam ipak skratimo čekanje i otkrijemo vam ko će sedeti na Gvozdenom tronu RC Foruma! Da li ste spremni?

Sa velikim zadovoljstvom vam predstavljam Trajka Krstića, kralja 8 komiteta, Andala i Prvih ljudi i koordinatora projekata RC Forum Belgrade 2019!

Njemu će u vladavini pomoći:

Aleksandar Stefanović poznatiji kao Cokna Planina – Ratnik nad ratnicima

Branislav Cvenić – Kal Velikog Travnatog mora

Jana Vujić – Zaštitnica severa

Jovan Stanković – Lord Zapovednik Noćne straže

Jovana Mijatović – Zaštitnica zapadnih zemalja

Duška Aranbašić – Majka zmajeva

Perica Vranjevac – Zapovednik Kraljeve garde

Dok će Bord Responsible biti Tamara Jeremić, predsednik naše organizacije i Jovana Vojvodić, Local Responsible.

Prvi utisci Trajka, kao lidera projekta su sledeći:

Veoma mi je drago što sam dobio priliku da vodim ovaj projekat, naročito jer sam izabran od strane borda i lidera komiteta, na čemu sam im veoma zahvalan. Isto tako, zahvalan sam i centralnom bordu što je odabrao baš našu lokalnu grupu da organizuje ovaj veoma važan projekat za ceo ESTIEM, jer dolaze svi regionalni lideri, kao i lideri projekata, što najbolje opisuje snagu LG Beograd. Očekujem da odradimo ovo na najvišem nivou, da svi koju dođu osete se kao kod kuće i da im Beograd ostane u najlepšem sećanju, te da imaju želju da se vrate.“

Želimo im puno sreće, uspešno rešenih borbi i uživanja tokom „vladavine“!