U periodu od 10. do 12. maja, održan je najznačajniji strateški interni događaj ESTIEM LG Beograd – College. U periodu od petka do nedelje, naši aktivni, kao i alumni članovi, su diskutovali i imali brojne radionice o tome u kom pravcu organizacija treba da ide, o poboljšanju rada u istoj i inovacijama.

ESTIEM LG Belgrade College prvi put je organizovan 2016. godine. Ovo je projekat na kome se obrađuju strateške teme, drže radionice, brainstorming sesije, diskusije kroz koje se obraća pažnja na aktuelne probleme sa kojima se suočava naša organizacija. Za cilj ima osvrt na to kako je nastala naša organizacija, šta je sve organizovala i na koji način, kako funkcioniše i kako sve to možemo da unapredimo. Pre svega se daje fokus reviziji misije, vizije i vrednosti naše organizacije, a sve u cilju stvaranja dugoročne strategije koja definiše put ka napretku kojom će se voditi naredne generacije. Sada, već četvrtu godinu za redom, nastavljamo da unapređujemo našu organizaciju i da dolazimo do novih ideja i rešenja upravo na ovom projektu, i sve u cilju stvaranja dugoročne strategije.

Čast da provedu 3 dana u Studentskom odmaralištu na Avali, gde se događaj održao, imalo je 32 člana, među kojima se nalaze budući lideri organizacije. U radionicama od ranog jutra, do kasno u noć, učesnici su prešli brojne teme, a ove godine fokus je bio na strateškoj analizi projekata kao i organizacionoj strukturi. Troškove smeštaja i hrane svih učesnika pokrio je ESTIEM LG Beograd.

Hvala ovogodišnjim facilitatorima Sanji Nedeljković, Aleksandru Stevanoviću i Urošu Đurovu na sjajno pripremljenom događaju, kao i svim članovima koji su učestvovali.

Takođe, posebno hvala i Studentskom odmaralištu na Avali za sjajno gostoprimstvo i ove godine.

#PlayOnTheHighestLevel #ESTIEM