[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Europe3D je niz seminara na kojem učesnici stiču dubok uvid o zemlji domaćinu u tri dimenzije: politika, kultura i ekonomija. Okruženje sa mnoštvom različitih kultura pomaže učesnicima da bolje razumeju osnovne lokalne parametre koji postoje u evropskim državama. Predavanja stručnjaka iz politike, nauke i privrede; u kombinaciji sa treninzima koji se tiču interkulturalne svesti, pružaju učesnicima teorijski uvid. Sa visokim nivoom interaktivnog učešća, Europe3D je jedinstvena prilika da počnete da menjate svoj svet.

 

Ove godine učesnici će imati priliku da istraže 3 dimenzije zemlje koja se nalazi na raskrsnici Istočne i Centralne Evrope. Da li možete da pretpostavite koja je to zemlja?

Srećni dobitnik je Srbija! Možda ste već čuli za nju ili ste je možda već i posetili, ali ono što mi garantujemo je izvanredno iskustvo. Dođite i probajte ukusnu hranu u Skadarliji, prošetajte Kalemegdanskom tvrđavom ili čuvenom Knez Mihajlovom ulicom. Imaćete priliku da posetite vojne muzeje, Narodnu banku Srbije, kao i da naučite kako se naša politička situacija menjala u poslednjih 100 godina. Ako vas zanima kako se pravi pivo, ne propustite ovaj događaj jer ćemo posetiti nacionalnu pivaru.

 

Upoznajte bogatu srpsku tradiciju, posetite muzej Nikole Tesle i Narodnu Skupštinu, ne propustite izlet u Novi Sad, upoznajte mnogo zanimljivih ljudi i ostvarite nova prijateljstva. Uživajte u srpskoj muzici koja vas neće ostaviti ravnodušnim. Ne propustite priliku da upoznate jednu od najturbuletnijih nacija na svetu.

 

Pa jeste li spremni da osetite duh Srbije u sopstvenoj koži? Onda šta čekate?

Za one koji nisu u ESTIEM mreži: prijave traju od 26. januara do 20. februara

Za one koji su u ESTIEM mreži: prijave traju od 09. februara do 26. februara

Ako želite da se prijavite na ovaj događaj, posetite www.europe3d.estiem.org i već ste na pola puta! Ako budete dovoljno brzi, možete zauzeti „early bird“ mesto.

Požurite sa prijavama, vreme ističe![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″]