Puzzle Group je brend u okviru agencije „Special travel agency“ koji se bavi organizacijom putovanja za mlade. Prvenstveno smo usmereni na specijalizovana putovanja tokom cele godine na kojima se pružaju mogućnosti mladima da uživaju sa svojim vršnjacima i da upoznaju druge kulture i narode.

Osnivači Puzzle Grupe su kao mladi studenti odvojili veliko vreme i trud volontirajući u brojnim studenskim organizacijama i humantarnim projektima dok danas koordiniraju kompanijom koja ima preko 15 000 članova, bivših putnika i saradnika. Danas su društveno odgovorna kompanija koja širi Puzzle aktivizam i dobitnici su Nacionalne nagrade za društveno odgovorno poslovanje od strane Privredne komore Srbije.

Puzzle Group je potpuno specijalizovan za omladinski turizam koji povezuje mlade ljude iz Srbije i regiona u istrživanju novih destinacija, učenju o drugim kulturama kao i nezaboravnoj zabavi. Svaki putnik Puzzle Grupa postaje član ove organizacije i dobija člansku karticu sa kojom ima brojne popuste kako na destinaciji na koju putuje tako i u sopstvenom gradu. Putovanja koja organizuju su zanimljiv miks dobre zabave, inspirativnog druženja i dosta povoljnih ponuda koje odgovaraju svakom budžetu, a posebno onom studentskom koji su im većinska ciljna grupa. Počevši od vodiča i animatora koji prate putnike na putovanjima, preko specijalnih žurki koje ostavljaju bez daha, uzbudljivog i inovativnog programa putovanja, sve je to integrisano u nezaboravnu atmosferu koja se pamti večno.

Proteklih godina Puzzle Group je usmeren na organizaciju:

Programi za mlade

Niže cene, dobra zabava, 24h briga o putnicima i popusti su garancija da neko putovanje bude nezaboravno za svakog ko priprada ovoj ciljnoj grupi.

Youth Ambassador Serbia

Youth Ambassador Serbia je akcija koju su pokrenuli sa ciljem popularizacije Srbije kao jedne od potencijalno omiljenih evropskih destinacija za omladinski turizam.

Mnogi stranci koji su imali priliku da posete i borave u Srbiji, o njoj govore kao o poslednjoj neotkrivenoj destinaciji Evrope. Mnogi od mladih posetilaca iz inostranstva u Srbiji su osećali kao kod kuće ili preciznije „bolje nego kod kuće“.

Akcija „Youth ambassador Serbia” upravo ima za cilj da aktivira taj naš jedinstveni duh i motiviše mlade iz Srbije koji putuju u svet da se zbliže i sprijatelje sa svojim vršanjacima, da im na najbolji način predstave sebe i svoju zemlju, da ih zainteresuju da turistički posete Srbiju i uživo osete njene čari! Na taj način će mladima iz Evrope,  kojima će možda to biti prvi uživo kontakt sa nekim iz Srbije, razbiti predrasude koje vladaju o nama kao posledica negativnog kampanja iz devedesetih, širiti pozitivnu sliku o Srbiji i naravno dobro zabaviti.

Puzzle Group kroz ovu akciju najpre poziva sve svoje članove koji putuju sa Puzzle-om da uzmu učešće u akciji, upoznaju što više svojih vršnjaka iz Evrope, predstave im na originalan način svoju zemlju, slikaju se sa njima i pozovu ih da posete Srbiju. Jednom rečju da budumladi ambsadori Srbije, i tako doprinesu širenju prijateljstva i promociji Srbije.

Daleke destinacije

Do sada je delovalo nemoguće ostavriti, a sada je na dohvat ruke. Uz stručne vodiče, niske cene, fantastične programe putovanja, ozbiljnost i stručnost ljudi koji stoje iza ovakvih velikih projekata, putovanje na neku daleku destinaciju postaje bajka. Kupanje na kubanskim plažama, jahanje slonova na Tajlandu ili vožnja rikšama u Indiji su na samo korak da postanu stvarnost.