Da li su vam ikada rekli da morate da skinete ružičaste naočare i da se spustite na zemlju jer život nije igra?
Da, i nama su. Ali odlučili smo da ih ne poslušamo. Odlučili smo da damo ružičastom svetu šansu makar na dva dana.
Kako? Napravili smo sopstvenu oazu u kojoj se slavi sve ono što je lepo, napravili smo Budi Coolturan. Želimo da oživimo larpurlartizam. Želimo da slavimo estetiku reči, tonova i slika. Želimo da kultura više ne bude viđena kao zabava za zaludne.
Da li biste nam poverovali kada bismo rekli da kultura i biznis i te kako idu zajedno?
Na predavanjima projekta Budi Coolturan, prezentuje se veština menadžmenta u kluturi! Bilo da ste talentovani ili samo zaljubljeni u sve što zovemo kulturom, želimo da vam pomognemo da od svoje ideje ili strasti napravite dobru priču. Tržište je ogromno, ima mesta za sve, samo je potrebno poznavati njegova strujanja, odabrati odgovarajuće ljude i skovati pobedničku strategiju. Serija panela na projektu Budi Coolturan ima za cilj da vam iz prve ruke pruži savete, uputstva i iskustva ljudi koji poznaju oba sveta i koji uspešno odolevaju izazovima u branši.
Sada se verovatno pitate koja je to kultura dovoljno cool da se nađe na našoj coolturnoj listi. Nema puno misterije, u pitanju su muzika, film, književnost i slikarstvo. Želeli smo da obuhvatimo što više kulturnih grana jer zaista smatramo da su sve one cool na svoj način ali je fokus morao da ostane na najprepoznatijim. Za vas smo spremili izuzetne predavače, ljude iz struke koji koje poznajete i volite! Oni su tu da rade ono što najbolje znaju – da vas povedu na putem umetnosti, a vaše je samo da pažljivo slušate i dozvolite im da to učine. I sve to bez potrebe da skidate svoje ružičaste naočare!
Mladost daje energiju koja donosi promene. To je dokazano mnogo puta. Mi smo ti koji treba da povedemo napred i budemo promena koju želimo da vidimo u društvu. Tačno je da život nije igra ali isto tako on ne mora da bude ni kazneni rad. Svaka ideja ima potencijal da postane važna ako joj posvetimo dovoljno vremna, pažnje i podelimo je sa drugima. Ne mora da bude teško ako smo svi u tome zajedno!
Želiš da nam se pridružiš? Prijavi se do 14. oktobra putem linka: https://tinyurl.com/y7a6rw27
.

PARTNERI PROJEKTA