Uprkos mnogim preprekama koje su nas sve snašle ove godine, svima omiljeni projekat, Budi Coolturan, biće održan!

ESTIEM LG Beograd

Predstavljamo vam ovogodišnju koordinatorku projekta, Katarinu Tančić.

ESTIEM LG BeogradKatarina je postala član ESTIEM-a 2018.godine. Svoju karijeru je započela radom na projektu Case Study Show, kao član tima za korporativne odnose. Zatim se na projektu Dani Sporta oprobala kao član dizajn tima. Prvo lidersko iskustvo stekla je kao koordinator tima za odnose sa predavačima na projektu Be a Project Manager for 5 Days. Takođe je učestvovala i u organizaciji internog projekta Green Middle.

Međutim, Katarina nije stala na tome, već je napravila korak iznad, izašla iz svoje zone komfora i prijavila se za koordinatora projekta Budi Coolturan. Time je njena želja konačno ostvarena, jer ju je oduvek ovaj projekat veoma inspirisao i osećala je veliku povezanost sa njim.

Želela je da ove godine, kako članovi core tima, tako i ceo organizacioni tim, radi van okvira svih šablona, nauči nove stvari i pusti mašti na volju.

Upravo taj cilj je krenuo da se ostvaruje time, što prijave za članove core time nisu bile klasične prijave, već je postojala opcija da budu i u video formatu, čime im je bilo omogućeno da prikažu sebe na potpuno drugačiji način.

S obzirom na celu situaciju koja nas je zadesila, vezano za virus i sva ograničenja zbog istog, poručila je da je ono što je sigurno, to da se od projekta neće odustati i da će postojati način realizacije shodno svakoj situaciji.

„Ono što je jedan od glavnih ciljeva projekta je to da se Budi Coolturan stavi na mapu kulturnih događaja u Beogradu, da bude još posećeniji nego što je bio prethodnih godina i da sve više ljudi čuje za njega.“, rekla je Katarina za naš magazin.

Njen san je da zajedno sa svojim timom pomeri sve granice i da svu svoju ljubav i pozitivnu energiju prenesu na druge, dovoljno hrabre, da dožive kulturu novih dimenzija. Ona je ubrzo, nakon što je i sama izabrana za koordinatora projekta, odabrala članove core tima koji će joj pomoći da njen san postane java. Članovi core tima koji će ove godine vredno raditi na zajedničkom cilju su:

  • Jelena Filipović, koordinator tima za PR&Dizajn
  • Aleksandra Trajković, koordinator HR tima
  • Ana Zlatković, koordinator tima za odnose sa predavačima
  • Aleksandra Regoje, koordinator za finansije
  • Ilija Terzić, koordinator tima za logistiku
  • Dušan Miladinović, koordinator tima za korporativne odnose

Čestitamo Katarini i članovima njenog core tima i želimo im puno uspeha u realizaciji projekta.

ESTIEM LG Beograd