Velika nam je čast što možemo da kažemo da će naša prestonica biti centar jednog od najvažnijih strateških događaja za lokalne grupe širom Evrope.

ESTIEM College predstavlja strateški projekat na kome se diskutuje o budućnosti čitave organizacione mreže, donose se jako bitne odluke vezane za dalji razvoj kako mreže i lokalnih grupa, tako i samih pojedinaca koji su dovoljno ambiciozni da se uhvate u koštac sa liderskim pozicijama bilo na lokalnom nivou ili na centralnom nivou.

ESTIEM LG Belgrade će od 9. do 15. februara 2020. godine imati čast da ugosti 17 učesnika, među kojima su svi članovi centralnog Izvršnog Odbora kao i lideri sa centrale.

Kako je našoj lokalnoj grupi pripala ovolika čast? Dvoje naših ambicioniznih i neumornih ESTIEM-ovaca,  Jovana Vojvodić i Trajko Krstić, su došli na ideju organizovanja College-a i Izvršni odbor naše organizacije ih je u tome podržao. Uspeli su da okupe tim ljudi sa istom vizijom, a to su: Duška Aranbašić, Tanja Gagić, Aleksa Stanković, Olivera Stevanović, Teodora Stojanović, Nikola Milosavljević, Jovana Joković i Anđela Vasojević, zajedno sa našim potpredsednikom i local responsible Nikolom Miloševićem! Takođe, veliku zahvalnost oko organizacije duguju i Aleksa Petrović i Marija Spasenović, članovima komiteta za korporativne odnose, zbog kojih će participanti moći da uživaju u proizvodima partnera.

Jovana, trenutni član Nadzornog Odbora naše lokalne grupe, je naglasila zbog čega je još dosta značajan ovaj projekat:

„College je bitan za nove buduće lidere jer dobijaju širu sliku i uvid u sve što se dešava na centrali.“

Verujemo da participantima i organizacionom timu sledi jako zanimljiva i prebukirana nedelja, pa ukoliko želite i sami da naučite nešto više o radu na centrali ili da osetite pravi ESTIEM duh na internacionalnoj večeri ovog projekta, zabeležite ove datume u vaše kalendare!