Sa ponosom mozemo reći da je kompanija ManpowerGroup Srbija podržala internacionalni projekat ESTIEM-a, Be a Project Manager for 5 Days powered by Delhaize, i to kao zlatni partner ovog projekta.

ManpowerGroup je multinacionalna kompanija poreklom iz SAD-a i globalni lider u pružanju inovativnih kadrovskih rešenja i usluga, koja omogućava klijentima da budu najbolji na konstantno promenjlivom tržištu rada. Već nekoliko godina zaredom je jedina kompanija iz ove oblasti proglašena za najetičniju kompaniju. Ona pomaže ljudima da razviju svoju karijeru kroz planiranje, rad, koučing, obuku i kao lideri u oblasti tržišta rada aktivno razvijaju najbolje prakse širom sveta.

Participanti će imati priliku da se upoznaju sa radom same kompanije preko panel diskusijeradionice na projektu i same posete kompaniji. Takodje, kroz networking brunch, u opuštenoj atmosferi i na neformalan način, imaće priliku da pitaju sve detalje koji ih zanimaju i još bolje se upoznaju sa kompanijom, kao i kompanija sa participantima. Ni članovima organizacije neće biti uskraćena prilika da se upoznaju sa kompanijom, jer će takodje biti realizovana i radionica na Fakultetu organizacionih nauka.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo kompaniji ManpowerGroup na ukazanom poverenju i nadamo se da je ovo samo početak dugoročne i uspešne saradnje.