O projektu

Serija panela na projektu Budi Coolturan ima za cilj da vam iz prve ruke pruži savete, uputstva i iskustva ljudi koji poznaju oba sveta i koji uspešno odolevaju izazovima u branši.
Sada se verovatno pitate koja je to kultura dovoljno cool da se nađe na našoj coolturnoj listi. Nema puno misterije, u pitanju su muzika, film, književnost i slikarstvo. Želeli smo da obuhvatimo što više kulturnih grana jer zaista smatramo da su sve one cool na svoj način ali je fokus morao da ostane na najprepoznatijim. Za vas smo spremili izuzetne predavače, ljude iz struke koji koje poznajete i volite! Oni su tu da rade ono što najbolje znaju – da vas povedu na putem umetnosti, a vaše je samo da pažljivo slušate i dozvolite im da to učine. I sve to bez potrebe da skidate svoje ružičaste naočare!
Mladost daje energiju koja donosi promene. To je dokazano mnogo puta. Mi smo ti koji treba da povedemo napred i budemo promena koju želimo da vidimo u društvu. Tačno je da život nije igra ali isto tako on ne mora da bude ni kazneni rad. Svaka ideja ima potencijal da postane važna ako joj posvetimo dovoljno vremna, pažnje i podelimo je sa drugima. Ne mora da bude teško ako smo svi u tome zajedno!