O projektu

Da li se i vama čini da gde god da pogledate, svi nekuda žure? Svet oko nas se menja sve brže iz dana u dan i svako od nas se trudi da ide u korak sa tim promenama, što iziskuje naporan rad i konstantno ulaganje u profesionalni razvoj. Ali na tom putu do karijere kojoj svi stremimo, često zaboravimo neke vrednosti kojima smo mnogo više pridavali značaj kao deca, a podjednako su važne za svakoga od nas.

Sport, rekreacija, zdravlje, rasterećenost, sloboda, zabava i druženje!

Jubilarni deseti put smo spremni da studentima omogućimo dvodnevni beg od obaveza, stresa i pritiska sa kojim se svakodnevno susreću, na omiljenom studentskom projektu Fitpass Dani Sporta 2019 koji će se održati 25. i 26. maja na centralnim terenima na Adi Ciganliji.

Na ovoj manifestaciji sportsko-takmičarskog, zabavnog i humanitarnog karaktera, učesnici će imati priliku da se oprobaju u kolektivnim i individualnim sportovima – futsalu, basketu, odbojci, tenisu i stonom tenisu, dok će svi oni koji nisu spremni da se takmiče i izađu na teren moći da se zabave u posebnom dela koji smo pripremili za njih – Chill zoni.

Otvaranje projekta biće 23. maja takođe na Adi Ciganliji, kada će se odigrati humanitarna utakmica, a nakon toga će svi prisutni imati priliku da uživaju uz muziku. Sav prihod od prodatih karata za otvaranje, kao i ostatak novca prikupljen tokom turnira, biće usmeren organizaciji Zajedno za život“.